Георги Марковза Епицентър Станахме като страните от третия свят, бананова Република.Това

...
Георги Марковза Епицентър Станахме като страните от третия свят, бананова Република.Това
Коментари Харесай

Георги Марков: Байдън и Сорос пратиха САЩ в третия свят

Георги Марков

за Епицентър

 

Станахме като страните от третия свят, бананова Република.

Това са думи за Щатите не на Аврам Бакалина, а на президента Доналд Тръмп. Вървим към пъкъла, споделя той. А зад тила му са 75 милиона гласоподаватели, освен това дали своят вот онлайн, а не от гробищата по пощата.

 

Прав е индивидът!

" Имало едно време в Америка " е лафът.

 

ЕДИН ПЪТ ПРЕЗИДЕНТ, ВИНАГИ ПРЕЗИДЕНТ. Убивали са си президентите, само че са тачели живите, въпреки и с изминал мандат. Приказката свърши....

 

След откраднати избори и жестока цензура, в това число и от ФБР в Туитър, с цел да се скрият покупко-продажбите на фамилия Байдън в Украйна, измежду нощ лишиха от вкъщи му и дипломатическия му паспорт. Америка делигитимира дипломатическия статут на собствен държавен глава. Нещо, което пост комунистическа България не си е разрешила.

 

За похлупак се откри прокурор да изпрати президента Тръмп на подсъдимата пейка. Гадже имал 2006 година и с цел да прикрие връзката 2016 година й дал някой лев да си мълчи. /120 000 долара/ А какво й е на връзката-въпросното гадже е въпреки всичко жена, а не мъж....

 

Не са застраховани от такива връзки и действуващи държавници. Като президентът Бил Клинтън и то в кабинета на държавен глава, испанският крал Хуан Карло, нашият министър председател Кирчо и прочие Все женени мъже....

 

Кой е прокурорът дръзнал да се разправя политически с претендент президента за изборите 2024 година?Не е федералният, не е и на Ню Йорк, а районният на Манхатън. Защо тъкмо той? Ами, тъй като е един от прокурорите финансиран от Сорос. Алвин Браг е определен 2022 година с парите на Сорос и това е общоизвестно. Още предходната година на 15 август, малко след рождения си ден, Сорос разгласява огромно есе в The Wall Street Journal. В него призна, че ще ПРОДЪЛЖИ ДА съдебна експертиза БОРИ В Съединени американски щати ДА съдебна експертиза ИЗБИРАТ ПРОКУРОРИ ПРОГРЕСИСТИ И ЩЕ ФИНАНСИРА КАМПАНИИТЕ ИМ И В БЪДЕЩЕ.

 

За мен е чест, че през вчерашния ден Унгарската национална телевизия в Централната си емисия в 12 часа, разяснявайки делото против Тръмп, цитира и то със фотография част от изявлението ми от 31 март във в. Magyar Nemzet. Заглавието бе: " Който заплаща, той поръчва музиката... "

 

Джордж Сорос е главен спонсор на Демократическата партия и огромна част от прокурорите в Америка, на десетки медии от общо 243 по света съгласно Fox News. Начело с СNN.

 

Защо Сорос поръча такава тъжна музика за Тръмп.... Защото е на път да стане още веднъж Президент! Защото се закани да спре войната в Украйна за 24 часа. А тя бе жадувана от Сорос още на 31 март 2014 година на прословутата закуска с Джефри Пайет - американски дипломат в Киев.

Защото Тръмп се закани да измете всички военолюбци от Белия дом, включително Блинкен и Нюланд. Защото е антиглобалист и от трибуната на Организация на обединените нации съобщи, че е против износа на народна власт и цветни революции и МАЙДАНи. Защото е против противозаконната имиграция и джендър идеология. Зашото е ХРИСТИЯНИН.

 

Към предишния четвъртък Тръмп водеше над Де Сантис с 54 на 24%, сподели особено изследване на Fox News измежду почитателите на Републиканците при възможен конфликт на вътрешни избори.

 

Приказките, че Байдън удари с прокурорска бухалка Тръмп, с цел да го направи страдалец и да победи Де Сантис, който би бил по-опасен за демократите на изборите следващата година, са пунта Мара. Много е готин губернаторът на Флорида и несъмнено има огромно бъдеще, но Тръмп е събитие, чиято храброст тресе глобалистите освен това единственият към този момент късмет за мир. Политик със размах.

 

Следващото правосъдно съвещание е декември, времето и нервността против Тръмп са в негова изгода. Прочее, Ню Йорк е потънал от такава престъпност, че почва всеобщо преселение към Тексас и Флорида, където ръководят Републиканци. А прокурорът на Сорос и Байдън се занимава с любовните афери на Тръмп, с цел да го в профил от президентската конкуренция. Но няма да успее. Не се гаси, туй що не гасне.

 

Интересно е, че на Запад последните години жертва на прокурори вид Кьовеши станаха все политици, които държат за националната еднаквост и суверенитет - Льо Пен, Фийон, Земур и Саркози - Франция. Берлускони и Салвини - Италия. Курц и Штрахе - Австрия, Бабуш - Чехия, Вилдерс - Холандия, Фицо - Словакия, Янша - Словения и други

 

Затова да не си даваме Гешев на О' Брайън, т.е. на Сорос и правната нула Христо Иванов. Една бухалка Магнитски ни стига, нямаме потребност от втора - основен прокурор прогресист.

 

Няма по какъв начин да отмина, Орбан! Единствен той на всеослушание поддържа Тръмп: " БОРЕТЕ се господин Президент, Унгария е с Вас ".

 

Както споделяше Стив Банън - Орбан беше Тръмп, преди Тръмп да бъде Тръмп. Затова на 4 и 5 май Виктор ще открие в Будапеща най-големия конгрес на консерваторите в Съединени американски щати - СРАС. За трети път след 20 май в Будапеща и 4 август в Далас предходната година.

 

PS. В България сякаш сме евроатлантиците, а никой не поздрави Бойко за успеха. Той ги поздрави за загубата подаде им ръка - политически Заговезни.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР